Rólunk

Cégünkről.

Cégünk 2016-ban alakult.

Főbb profilunk látványtervezés, lakberendezés és belsőépítészet.

Látványtervezésekbe beletartoznak irodaházak, lakóparkok és szállodák is, de akár egyedi igényeknek is eleget tudunk tenni mint például termékek látványtervezése videó vagy kép formályában.

Cégünk a lehető legjobb látványtervezési szoftverekkel dolgozik.

Megalakulásunk óta próbálunk arra törekedni hogy a lehető legjobban és leggyorsabban eleget tudjunk tenni a megrendelőink kérésére a belsőlátványtervezéstől a terméktervezésig.

Amit mi tudunk biztositani: -Megfizethető ár.

 -Élethű fotorealisztikus látványterv.

 -Gyors, precíz munkavégzés.

Számos kisebb-nagyobb munkákat is végeztünk amit megtekinthetnek a referenciák menüsorban.

 

[button style=”enigma_btn_blue” size=”enigma_btn_small” btn_disable=”0″ target=”blank” url=”https://www.facebook.com/havasvisual/?ref=br_rs” ]Facebook oldalunk[/button]

Látványterv:
  • Az első lépésben egyeztetünk az ügyféllel, hogy tisztában legyünk az alapelképzeléssel, akár lakás-, akár bútortervezésről van szó – milyen méretű a lakás, hogyan lehet ésszerű és tetszetős megoldásokat találni. Milyen színekben gondolkodik az ügyfél, milyen egyedi elképzelései vannak.
  • A második lépés egy 3D méretarányos modell készítése, ahol a gondolatok papírra – monitorra vetve öltenek testet.
  • Ezután jönnek a fény- és textúra beállításai.
  • Majd technológiai lépések következnek, ahol a megrendelő igényei szerint egészítjük ki a tervet, berendezzük a még virtuális lakást, hogy több nézetből is értékelhető legyen az eredmény.
  • Biztos lehet abban, hogy szakembereink segítségével tökéletes kivitelű tervet fog kézhez kapni. Mindenki azt szeretné, hogy pontosan azt lássa, amit megálmodott az új otthonáról vagy irodájáról, mert nincs annál bosszantóbb, mint később rájönni, hogy ez nem így képzelte a végeredményt. A 3D-s tervezés fotorealisztikus képeket ad a tervek végrehajtása előtt. Sőt, létrehozhatunk egy háromdimenziós videót, amely a teljes lakást, irodát vagy üzlethelyiséget bejárja.

Az üzleti életben a siker zálogai: egy nagyszerű formatervezési minta a felhasználót szólítja meg, esztétikai, gazdasági és gyakorlati értékeket ötvöz, és tükrözi az innovációs kiválóságot. Európa felismerte, hogy ösztönözni kell az európai tervezőket és az európai vállalatokat formatervezésiminta-stratégiáik kialakításában.

Formalátványtervezés: eszközök, termékek, autók, Látványtervezése kép vagy videó formájában is.

 

 

Cégünk mottója.

Ön megálmodja, mi megtervezzük.

Enterieur Construct&Design Kft.